Op het rond het meer van Bracciano wordt met man en macht gezocht naar de vermiste Samuël Boujadi.
Op het rond het meer van Bracciano wordt met man en macht gezocht naar de vermiste Samuël Boujadi. Johan Kok

Zoektocht naar vermiste Samuël Boujadi gaat door: ‘Blijf bidden voor een wonder’

Overig

NIJKERK Samuël Boujadi uit Nijkerk wordt nog altijd vermist bij het meer van Bracciano in Italië. De 22-jarige Boujadi ging vrijdagmiddag zwemmen, maar kwam niet meer terug. Vier vrienden en geloofsgenoten van de Family Church in Nijkerk gingen naar Italië om drie dagen te helpen zoeken, maar zonder resultaat. Desondanks gaat de zoektocht door. 

,,Drie dagen had ik op mijn hart gekregen om te gaan zoeken, maar het is niet gelukt”, laat Nijkerker Johan Kok in een videoboodschap weten. Voor hem en drie anderen houdt de zoektocht op, zij gaan dinsdag terug naar Nederland. Een van de vier vrienden, Jack Schreudering, blijft in Italië achter en krijgt steun van twee anderen om de zoektocht voort te zetten en de lokale hulpdiensten verder te helpen. 

ZOEKACTIE Samuël Boujadi ging vrijdagmiddag in zijn eentje zwemmen in het meer van Bracciano. Toen hij na enkele uren nog steeds niet terug was, werd alarm geslagen en startten de lokale hulpdiensten een grote zoekactie naar de jongen. Geloofsgenoten en vrienden vanuit de Family Church in Nijkerk besloten naar de plek af te reizen om te helpen zoeken. Met een huurbootje gingen ze het water op en ook langs de kant van het water werd naar Boujadi gezocht, maar vooralsnog ontbreekt elk spoor. 

Desondanks blijven de mannen geloven in een wonder. Maandagavond werd in de Family Church een worship & prayer avond georganiseerd waar werd gebeden voor Boujadi. 


advertentie