Afbeelding
AberMedia

Twee mannen ernstig gewond bij ongeval op Barneveldseweg

24 oktober 2020 om 08:09 Ongeval

NIJKERK Op de Barneveldseweg N301 tussen Nijkerk en Terschuur zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.00 uur twee mannen van 18 jaar uit Harskamp ernstig gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding. 

Een cabrio met twee inzittenden kwam op de kant tegen een boom tot stilstand. Beide mannen kwamen bekneld te zitten en om ze snel te kunnen bevrijden heeft de brandweer de auto op vier wielen getrokken. De brandweer wist één van de mannen snel te bevrijden. De tweede man zat dusdanig bekneld, dat de brandweer ruim een half uur nodig had om hem uit de auto te krijgen. 

Vanwege het ernstige letsel kwamen traumahelikopters uit Amsterdam en Volkel ter plaatse. Beide slachtoffers  zijn door ambulanceteams met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de mannen is naar Amsterdam overgebracht en de andere naar het UMC in Utrecht.

De verkeersspecialisten van de VOA doen onderzoek hoe het eenzijdige ongeval kon gebeuren. Aan de sporen te zien zijn de mannen vanuit de richting van Nijkerk naar Barneveld gereden.

Video: AberMedia.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie