Hair & Beauty Shop

Nieuws

NIJKERK – Naast een winkel in de stad Antwerpen bevindt zich in het smalle Voerstlaantje in Nijkerk, tussen Hoda Wonen en De Postkamer, de Hair & Beauty Shop.

door Maureen van Goethem

De Hair & Beauty Shop is een echt familiebedrijf: het wordt gerund door Ruud en Annemieke en zoons Gido en Niels van Basten en drie vaste medewerkers. De Hair & Beauty Shop verkoopt sinds oktober 2009 alle kappersproducten en kappersmaterialen en het meeste is uit voorraad leverbaar, voor zowel consument als professional. Hierbij kunt u denken aan uiteraard shampoo, haarverf en conditioner, maar ook föhn, tondeuse, stijltang, krulset, enzovoort.

Eerder kon u deze producten alleen via de webwinkels aanschaffen, maar sinds enige tijd zijn deze ook in de winkel in Nijkerk op te halen. Gido: ,,Wij zijn begonnen op een zolderkamer in Amersfoort. Dat werd al snel te klein en de garage en de woonkamer moesten er ook aan geloven. En het bedrijf groeide alsmaar door. Daarom gingen wij zoeken naar een iets grotere locatie en wij vonden dit pand aan het Voerstlaantje in Nijkerk. Naast een groot magazijn, inpakruimte en verzendruimte achter, was een mooie bijkomstigheid dat er ook een winkel aan de voorkant zit. Nu hebben we een soort open magazijn en kunnen wij onze producten ook makkelijker door consumenten laten halen.’’

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van professionele haarproducten van alle bekende merken zoals Keune, L’Oreal, Wella, Goldwell, Schwarzkopf, Chi, Biosilk, Osmo Essence enzovoorts. ,,Deze producten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar en altijd tegen messcherpe (groothandels)prijzen,’’ vertelt Gido. ,,En heeft u geen zin om de deur uit te gaan, dan kunt u veel in onze webshops vinden. Bent u op zoek naar iets wat niet in de webshop staat dan kunt u ons altijd even mailen, wellicht hebben wij het wel in ons assortiment.’’

Eigen merk

Naast de bekende merken heeft het bedrijf ook een eigen merk op de plank staan: Imperity Professional. ,,Wij zijn importeur voor de Benelux, wij leveren aan andere kapsalons.’’ Imperity Professional is een nieuw top kappersmerk op de Nederlandse markt. Imperity komt uit Italië en levert producten met biologische toevoegingen dat zich volledig richt op een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Tenslotte: Het assortiment bij Hair & Beauty is zeer uitgebreid en biedt de kapper en de consument de mogelijkheid om alles onder één dak te vinden. Van haarverzorgingsproducten tot vak artikelen, van scharen en messen tot leuke en praktische accessoires. Zelfs aan cadeauartikelen is gedacht. Wat dacht u van een Chi Limited Edition stijltang? Of een leuk pakketje met diverse producten? Leuk om te krijgen of te geven met de feestdagen.

Hair & Beauty Shop. Voerstlaantje 2, 3862 AA Nijkerk. Tel. 033-2584343. www.hairandbeautyonline.com

Foto:

Gido en Annemieke van Basten: ,,Wij staan u graag te woord in onze winkel in Nijkerk.’’

advertentie