9 december 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUWE COMPUTERCURSUSSEN BIJ CURSUSLOKAAL NIJKERK

Cursuslokaal Nijkerk is een aanbieder van creatieve computer- en iPad-cursussen en heeft de beschikking over een eigen, sfeervolle cursusruimte van ca. 60m2. Onlangs zijn er 2 nieuwe iPad-cursussen aan het cursusprogramma van Cursuslokaal Nijkerk toegevoegd: "Digitaal schilderen voor kinderen met speciaal penseel" en "Presenteren met Keynote".

De iPad-cursus "Digitaal schilderen voor kinderen met speciaal penseel" is met name een aanrader als onderdeel van uw kinderfeestje. Geen geklieder met echte verf, geen oude kleren, geen uitgedroogde penselen en toch lekker creatief bezig zijn met schilderen en tekenen!

De iPad-cursus "Presenteren met Keynote" is op de zakelijke iPad-gebruiker gericht en voorziet duidelijk in een behoefte om met moderne programma's professioneel te kunnen presenteren. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan het gebruik van het programma Keynote, maar ook krijgt de cursist de gelegenheid het geleerde tijdens de cursus direct in de praktijk te brengen. Tevens zal er aandacht worden besteed aan de "Do-s" en "Don't-s" van het presenteren.

Kijk op de website van Cursuslokaal Nijkerk voor meer informatie of om direct in te schrijven voor een cursus: www.cursuslokaalnijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie