Nieuws

Bericht was met foto

Geachte heer, mevrouw,

Ik vraag u graag om de tekst die ik gestuurd heb, een ruimte kan krijgen in krant van deze week.

Graag hoor ik u reactie.

Ik stuur u ook erbij een foto van onze actie die door Arjen Gerritsma is gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Guryas Zaghtiti

Op 3 december 2013 01:24 schreef Stichting Syrië <stichtingsyrie@gmail.com>:

Nijkerk, 3 december 2013

Hulp voor de slachtoffers in Syrië

Vrijdag en zaterdag, 22 en 23 november jongstleden, heeft de Stichting ?Hand in Hand voor Syrië’ bij de Boni aan het Wheemplein een geldinzameling gehouden voor de slachtoffers in Syrië.

Ieder die een handje kon en wilde helpen om de erbarmelijke omstandigheden van de burgers in Syrië te verlichten, kon, door middel van een boodschappenlijst, houdbare levensmiddelen kopen en schenken aan de Stichting Syrië.

De Boni-opbrengst van de actie was maar liefst 680,74 euro! De boodschappenlijst, met praktische en onmisbare producten zoals onder andere babyvoeding, rijst, zeep en meel, werd aan het einde van de actie ruim aangevuld door de Boni.

Het initiatief van deze actie komt van de Nijkerkse Familie Zaghtiti. Zij wonen al heel wat jaren in Nijkerk maar voelen zich zeer betrokken bij de al jarenlange ellende in hun vaderland. De familie is dagelijks bezig met acties door inzameling van kleding & schoeisel, dekens en houdbare levensmiddelen in samenwerking met de Stichting ?Hand in hand voor Syrië'.

De eigenaar van Nautilus Health Club Nijkerk, Danny van Dijk, heeft de stichting gesponsord door gratis opslagruimte aan te bieden voor de kleding en voedselpakketten. De Nijkerkse opbrengst wordt samen met de opbrengst van de eerdere acties in een container per schip naar Syrië vervoerd en door een betrouwbare organisatie in Syrië verdeeld onder de mensen die het hard nodig hebben.

Wilt u Stichting ?Hand in hand voor Syrië’ ook steunen? Bel of mail dan met Guryas Zaghtiti: 06 - 16 46 49 19, stichtingsyrie@gmail.com <mailto:stichtingsyrie@gmail.com> . Of maak uw gift over naar giro 8017923 onder vermelding van: Hulp voor Syrië, t.n.v. dhr. C. Zaghtiti.

De stichting is met smart op zoek naar nog meer tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Nijkerk . Kunt u ons helpen?

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

advertentie