Sunreflex Home Design in actie voor Glazen Huys Nijkerk

Nieuws

HOEVELAKEN - Sunreflex Home Design, gevestigd in Hoevelaken, draagt ook een steentje bij aan het Glazen Huys en komt in actie.

Er is een nieuwe actie opgezet. Via een nieuwe Facebook pagina 'Sunreflexglazenhuys' willen ze voor elke 'Vind ik leuk' 0,10 cent doneren aan het Glazen Huys. Tevens staat Sunreflex met een opvallende knal paarse "Daf gezien?" op zaterdag 7 december in het centrum van Hoevelaken om daar nog meer geld in te zamelen.

Jacoliem Dekker geeft namens Sunreflex Hoevelaken toelichting: ,,We wilden graag meedoen, maar het valt niet mee om een vloer, zonnescherm, gordijnen of dergelijke te doneren. Daar zullen ze niet veel aan hebben, vandaar dat we deze actie hebben bedacht om toch ons steentje bij te dragen en in actie te komen voor deze prachtige goede doelen, hopelijk zijn er nog veel meer mensen die een actie hebben om zo te doneren."

Alle inzamelingen worden in de week van 9 tot en met 14 december overhandigd aan het Glazen Huys in Nijkerk. Meer info over deze acties op www.sunreflexhoevelaken.nl.

advertentie