Opnieuw verlies NVC Dames 1

19 november 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het is de dames van NVC afgelopen zaterdag weer niet gelukt meer dan één punt mee terug te nemen uit Vaassen van Blok EVC en een einde te maken aan de verliesreeks.

Ondanks dat de wedstrijd, door het niet op komen dagen van de scheidsrechter, een half uur later begon, kwam NVC sterk uit de startblokken. Er werd goed verdedigd waardoor NVC zelf de punten kon maken. Mede dankzij de veel fouten van de thuisploeg groeide het zelfvertrouwen van NVC wat resulteerde in een spannende eerste set en uiteindelijk de winst voor NVC met de uitslag 24 - 26. Dit niveau hielden de dames de tweede set vast waardoor ze al snel uit konden lopen. Helaas wist Blok EVC door een goede reeks terug te komen in de wedstrijd en het gemaakte gat dicht te lopen. Ook werden er aan de kant van NVC weer meer fouten gemaakt. Net als de 1e set werd het een erg spannende eindfase waarbij dit keer Blok EVC aan het langste eind trok en de set met 26 - 24 wist te winnen.

In de derde en vierde set bleef NVC knokken voor de punten maar het niveau van de eerste twee sets werd niet meer gehaald. Blok EVC wist beide sets met 25-18 te winnen. Opnieuw dus een 3-1 verlies waar NVC zeker meer verdiend had.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie