Laat je auto beplakken voor Het Glazen Huys

18 november 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Nog twintig dagen en dan gaat het Glazen Huys van Nijkerk van start. In de aanloop van het Glazen Huys komen steeds meer acties van zowel particulieren als bedrijven van de grond. Een opvallend initiatief is de 'Plakjebak.com', een actie van TODD, een reclamebedrijf uit Hoevelaken. Met deze Facebookfotowedstrijd maken deelnemers kans op een carwrap voor hun auto ter waarde van 1500 euro, door zoveel mogelijk stemmen (likes) voor de ingezonden foto van zijn of haar bak (auto) te verzamelen. Met carwrappen wordt een voertuig bestickert in een nieuwe kleur of bijvoorbeeld een opvallend patroon.

TODD organiseert voor derde keer de actie 'Plakjebak'. Met dit evenement willen ze het grote publiek laten kennismaken met het specialistische vak van carwrapping en dit rechtstreeks verbinden aan een goed doel. Vorig jaar is de opbrengt van de actie gedoneerd aan DAC Nijkerk. Dit jaar staat de actie geheel in teken van Het Glazen Huys Nijkerk 2013. Voor elke stem doneert TODD 10 cent aan Het Glazen Huys. De winnaar en het donatiebedrag worden tijdens de radio uitzending van het Glazen Huys bekendgemaakt en het winnende voertuig zal live tijdens de laatste dag van Het Glazen Huys bij de studio voorzien worden van de carwrap.

Meedoen en stemmen kan tot en met dinsdag 10 december. Iedereen kan meedoen, zowel particulier als bedrijf of organisatie. Kijk op www.plakjebak.com voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie