18 november 2013 om 00:00 Nieuws

Dames, en heren,

Hierbij doe ik u namens de VVD Nijkerk - Hoevelaken een 2 tal persberichten toekomen. Het betreft de vaststelling van de kieslijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2014 van 19 maart 2014 in de gemeente Nijkerk en de vaststelling van het verkiezingsprogramma van de VVD Nijkerk - Hoevelaken ten behoeve van diezelfde Gemeenteraadsverkiezingen 2014.

Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn geweest.

Richard van Hussel.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Afdeling Nijkerk-Hoevelaken

P E R S B E R I C H T

Nijkerk - vrijdag 15 november 2013

Samen op Volle Kracht Vooruit': VVD stelt Verkiezingsprogramma 2014-2018 vast

De Algemene Ledenvergadering van de VVD Nijkerk Hoevelaken heeft op 11 november het Verkiezingsprogramma vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014.

Het compacte (9 pagina's) verkiezingsprogramma beschrijft op hoofdlijnen onze lokale uitgangspunten, met als basis de liberale grondbeginselen en reeds strategisch gemaakte keuzes. Deze uitgangspunten bepalen de komende raadsperiode de koers van de VVD voor de gemeente Nijkerk

Op volle kracht.

Dit motto van het verkiezingsprogramma verwijst naar de maatschappelijke veranderingen waarbij wij alle krachten zullen moeten bundelen om met een kleinere overheid en minder budget toch te kunnen blijven investeren in onze gemeente en dezelfde of betere resultaten te kunnen boeken. Ook zal daadkracht nodig zijn om de stevige uitdagingen op onder meer het terrein van de nieuwe omvangrijke taken in het sociale domein tijdig, goed en binnen budget te realiseren.

De VVD wil "Op volle Kracht Vooruit"! Wij willen verder op de reeds ingeslagen weg om de gemeente Nijkerk nog aantrekkelijker te maken èn te houden als gemeente om in te wonen, te werken, te recreëren en te verblijven. De afgelopen jaren is Nijkerk, met de VVD in het gemeentebestuur, er al in velerlei opzichten op vooruit gegaan. Onder meer op het gebied van leefbaarheid en bereikbaarheid, samenspraak, ondernemerschap en arbeidsmarkt, maatschappelijke ondersteuning, duurzaamheid, stadsvernieuwing en het op orde houden van de gemeentefinanciën, is veel bereikt. Ook in de volgende raadsperiode (2014-2018) wil de VVD aanpakken, doorzetten en knopen doorhakken. Daarvoor moeten wij via samenspraak en samenwerking alle krachten bundelen. Samen staan wij sterker.

Kortom: wij willen met Nijkerk “Samen op volle Kracht Vooruit!” Het verkiezingsprogramma is te vinden op www.vvdnijkerkhoevelaken.nl en via www.facebook.com/VvdNijkerkHoevelaken

- EINDE BERICHT -

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Boudewijn van der Woerd, fractievoorzitter VVD, te bereiken op Boudewijn@vd-woerd.net mobiel nummer 06-37421757

U kunt ook contact op nemen met Iris Nieuwenhuis secretaris VVD Nijkerk -Hoevelaken, te bereiken op idnieuwenhuis@gmail.com mobiel nummer 06-16020548.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie