Nieuws

JEMAKO, snel, simpel en schoon

NIJKERK/REGIO - Op zaterdag 7 december aanstaande van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Alie van Werkhoven, zelfstandig JEMAKO distributiepartner, een open (t)huis.

Door Maureen van Goethem

JEMAKO is al meer dan tien jaar de specialist voor moderne en innovatieve reinigingssystemen voor particulier en bedrijf. In deze drukke tijd betekent snel ook werkelijk snel, waarbij aan het simpel en schoon geen afbreuk wordt gedaan en op een milieuvriendelijke manier. Of het nu gaat om het schoonmaken in en om het huis of het wassen van uw auto, de schoonmaakproducten helpen u hier gemakkelijk bij. Want wie heeft er nu wel plezier in schoonmaken? “Zo kwam ik zelf via een thuispresentatie in aanraking met de JEMAKO producten,” vertelt Alie, ”en het resultaat was verrassend. Ik was direct enthousiast en ben dat nog steeds.”

Sindsdien werkt Alie als distributiepartner en doet zij dit werk met veel plezier. “ Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en te laten zien dat schoonmaken ook snel en simpel kan.’’

Dit artikel is te kort om alle producten van JEMAKO te beschrijven, maar een voorbeeld pikken wij er uit. Met de profidoek wast u de ramen en met de droogdoek maakt u vervolgens de ramen droog. Een keer met de droogdoek er overheen is voldoende. Je hebt geen schoonmaakmiddel en raamtrekkers meer nodig.

Thuispresentaties

Wat is er nu leuker en gezelliger om samen met een aantal vrienden, familie en/of kennissen bij jezelf thuis kennis te maken met de JEMAKO producten. “ Tijdens deze presentatie gaan we gezellig kletsend en poetsend het huis door. Want zelf doen overtuigt. Vaak vraag ik van te voren al ‘waar zit je schoonmaakprobleem’. Die uitdaging pakken we dan op en laten zien hoe je dit met de JEMAKO producten op kunt lossen.”

Kortom: nodig Alie uit voor een gezellige thuispresentatie. Het verplicht u tot niets. Er zijn al veel mensen overstag gegaan. Ze krijgt veel lovende woorden van hen.

Geen thuispresentatie, maar wel interesse: Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk advies. Daarnaast kunt u diverse producten vooraf uitproberen.

Vanaf half december is ook de internetsite met geïntrigeerde webshop www.jemako-shop.com/werkhoven online. Ook is er vanaf januari elke eerste woensdag van de maand inloopavond voor vragen en bestellingen. Bovendien kunt u dan uw lege reinigers laten vullen met korting. Dit is goed voor uw portemonnee en het milieu.

“De belangstelling voor JEMAKO producten wordt steeds groter. Daarom zijn we op zoek naar distributiepartners.” Enthousiast over de producten en toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met Alie op voor de mogelijkheden.

Alie van Werkhoven. Ruysdaellaan 106, Nijkerk. Tel.: 033-2458641/06-46767949.

www.jemako-shop.com/werkhoven (per half december). Mail: werkhoven@jemako-mail.com

advertentie