Jazz en stamppot in De Slag

11 november 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN – Op zondag 24 november 2013 wordt het een gezellige boel in Sportcafé De Slag te Hoevelaken. Authentieke jazz en Hollandse stamppotten zijn de ingrediënten voor een warme middag.

The Backfield Jazz Men, een viermansformatie uit Achterveld, spelen dan oude authentieke jazz, een warme en milde sound. Deze band bestaat uit Louis Houët, Wim van Bekkum, Kees Ruijgh en Pieter Vos die o.a. de trombone, violophone, banjo en tuba bespelen.

Deze zondag zullen zij versterkt worden met Cees van Gaalen, banjo, en Jan Vervoort, tenorsax en klarinet. Naast jazz spelen de mannen ook tango’s en walsen en zelfs levensliederen schuwen ze niet.

Uitbater Hans Root zorgt voor een buffet met diverse Hollandse stamppotten.

The Backfield Jazz Men, zondag 24 november 2013, vanaf 15:00 uur in Sportcafé De Slag, Zuiderinslag 2, 3871 NR Hoevelaken, tel. 033-2540298, Entree gratis, voor het stamppottenbuffet wel vooraf reserveren.

foto: The Backfield Jazz Men uit Achterveld, met vlnr Louis Houët, Wim van Bekkum, Kees Ruijgh en Pieter Vos, spelen zondag 24 november in De Slag te Hoevelaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie