Meester Bert 40 jaar in het onderwijs

Nieuws

HOEVELAKEN - Op de Spreng was het vorige week donderdag een echte feestdag. Meester Bert den Uijl werkt 40 jaar in het onderwijs en dat werd gevierd. Als jonge meester begon Bert in Woudenberg, om vervolgens via Pernis in 1978 terecht te komen op de Johan Hommersomschool. Na de fusie met de Kyftenbeltschool werd dit basisschool De Spreng.

Meester Bert staat nog steeds met veel plezier voor de klas en heeft in de afgelopen jaren veel zien veranderen. Hij is altijd met zijn tijd meegegaan en geeft nu zelfs les met tablets! Ook is hij studentenbegeleider en werkt dus met de juffen en meesters van de toekomst.

Op de feestdag werd hij in fonkelrode oldtimer thuis opgehaald. De kinderen wachtten hem op het plein op en bij aankomst werd hij uit volle borst toegezongen. Meester Bert mocht in de rol van circusdirecteur de hele dag genieten van alle acts die werden begeleid door Circus Amersfoort en aan het eind van de middag zwaaide hij de scepter in de piste tijdens een heuse circusvoorstelling. De kinderen en meester Bert hebben genoten van deze leuke dag.

advertentie