Nieuws

Subtop dressuur in manege Luxool

Zaterdag 26 oktober vindt in manege Luxool een subtop dressuur wedstrijd plaats. Ruiters en amazones komen uit het hele land in Nijkerk dressuurproeven rijden in de klassen ZZ-zwaar, Prix St. George en Intermediaire 1. Per weekend vinden gemiddeld 3 van dit soort wedstrijden in heel Nederland plaats waardoor zowel regionale ruiters aan start komen, maar ook ruiters uit andere regios. Hierdoor rijden de ruiters eigenlijk altijd tegen andere tegenstanders. Regionale toppers zijn onder andere Simone Witteveen en Petty Vos. Kijkend naar de uitslagen van de afgelopen tijd zijn dit combinaties waar rekening mee moet worden gehouden.

De klassieke proeven op nationaal niveau worden beoordeeld door twee juryleden per proef, die op verschillende posities zitten. De eindscore wordt uitgedrukt in een gemiddeld percentage, op basis waarvan een klassement op wordt gemaakt. De startlijst zal worden vermeld op www.neuderuiters.nl

De eerste start is om 09.00 uur, rond de klok van 20.00 uur zal de laatste ruiter de ring verlaten. De toegang is gratis en vanuit de kantine heeft u een mooi overzicht over de wedstrijdbaan. De volgende wedstrijd is eveneens een dressuurwedstrijd, en wel voor de ruiters die bij de basissport van de KNHS rijden. Deze vindt plaats op zaterdag 2 november.

Vriendelijke groeten,

Gerda van Esveld

RV de Neuderuiters

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

advertentie