Nieuws

Met vriendelijke groet,

Maureen van Goethem

<http://www.mc4tekst.nl>

Nassaulaan 16 ? 3871 CX Hoevelaken ? Tel.: 033 258 41 26 ? Mobiel: 06 814 29 007 ? E-mail: maureen@mc4tekst.nl

www.mc4tekst.nl <http://www.mc4tekst.nl/> ? KvK32124619 ? FaceBook <http://www.facebook.com/Mc4tekst> ? Twitter <http://twitter.com/mc4tekst> ? LinkedIn <http://nl.linkedin.com/in/mc4tekst>

Denkt u ook aan ons milieu? Print dit bericht dan liever niet

De informatie in dit e-mailbericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u dit bericht per abuis ontvangt, verzoeken wij u contact op te nemen met de afzender per kerende e-mail. Verder verzoeken wij u in dat geval dit e-mailbericht te vernietigen en de inhoud ervan aan niemand openbaar te maken. MC4TEKST aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige dan wel ontijdige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mailbericht, noch voor daarbij overgebrachte virussen.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Smullen bij ’t Piratennest, pannenkoeken & eeterij

Nieuw Hulckestein fleurt op

NIJKERK – Smikkelen en smullen: Van een oer-Hollandse pannenkoek met appel of spek tot een zeer uitgebreide Pannenkoek Piratennest.

door Maureen van Goethem

Ruim een jaar stond het voormalige theehuis op Nieuw Hulckestein leeg. Het dreigde enorm te verwaarlozen. Totdat Gert van den Broek, eigenaar van VDB Recreatiegroep een ander plan trok. Nog geen half jaar later, afgelopen mei, stonden de sjofels voor de deur. Na een flinke tijd slopen, snoeien, opbouwen en inrichten is midden in de zomervakantie ’t Piratennest pannenkoeken & eeterij geopend. Martin van de Kolk is de bedrijfsleider.

’t Piratennest ligt aan mooie fiets- en vaarroutes en is daardoor een plek om even bij te komen, met uitzicht op het Nijkerkernauw. Even genieten onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, wel of niet aangevuld met een overheerlijke pannenkoek, op ambachtelijke wijze in de pan gebakken.

Vanuit het restaurant en vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht: Het Nijkerkernauw biedt vele mogelijkheden en is er altijd wat om naar te kijken.

Martin: ,,Naast heerlijke pannenkoeken en speciale pannenkoeken, voor groot en klein, serveren wij ook andere gerechten, zoals saté van de haas en een piratenschnitzel. Niet iedereen eet pannenkoeken. Ook daaraan hebben wij gedacht. Voor de kleine eter is er matrozenpatat met een knakworst, kroket of iets anders. Tussen 12 en 16 uur kunt u terecht voor een lunch, met uitsmijters, tosti’s enzovoort.’’

Kleine zeerovers kunnen zich naar hartenlust vermaken in de grote avontuurlijke tuin met piratenspeeltoestellen. Zij zullen zich niet snel vervelen. En als klap op de vuurpijl kunnen kinderen hun verjaardag bij de pannenkoekenbakker vieren.

Ook voor feesten en partijen is ’t Piratennest een zeer geschikte locatie. Er kunnen bedrijfs- of familie feesten worden gehouden, de ruimte leent zich daar uitstekend voor. 't Piratennest kan ook gehuurd worden. Er zijn mogelijkheden voor vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiedagen, noem maar op. ,,Van een bruidspaar dat een jubileum viert tot een huwelijksceremonie op het strand: wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt,’’ aldus Martin. ,,Aansluitend kan het grote feest in ’t Piratennest gevierd worden. Bij een groot feest kunnen we naar buiten uitbouwen met grote tenten.’’ ’t Piratennest biedt de mogelijkheid voor een eenvoudig buffet maar kunnen ook uitgebreide buffetten voor u verzorgen. Mogelijkheden te over.

Er zijn al weer leuke plannen voor volgend jaar. ,,Wij willen outdoor activiteiten gaan organiseren voor particulieren en bedrijven. Maar daarover later vast meer.’’

’t Piratennest, pannenkoeken & eeterij. Zeedijk 1 in Nijkerk. Tel.: 033-2470555. www.tpiratennest.nl

Foto:

Martin van de Kolk geflankeerd door de ?woeste’ piraten van ’t Piratennest.

advertentie