'Najaar in Hoevelaken' slaat jaartje over

Nieuws

HOEVELAKEN - Voor veel Hoevelakers is 'Najaar in Hoevelaken' bijna niet meer weg te denken, maar toch zullen ze het dit jaar even zonder moeten doen.

Reden hiervan is dat het bestuur van Stichting Najaar in Hoevelaken bezig is met een andere invulling voor de komende jaren. ,,Het is lastig om telkens te vernieuwen, sponsors te vinden en rekening te houden met de wensen van omwonenden, winkeliers en onze ambities", aldus voorzitter John van de Bunt. Voor 2013 heeft het bestuur dan ook besloten om na zeven edities een pauzejaar in te lassen.

,,We willen goed nadenken over alle facetten van Najaar in Hoevelaken. Het is een leuk evenement met veel bezoekers, maar de wens naar vernieuwing is zeker aanwezig en volgend jaar willen we dan ook met een nieuwe opzet komen. We roepen dorpsgenoten hierbij op om leuke ideeën met ons te delen. Dat kan via onze site www.najaarinhoevelaken.nl."

Op zaterdag 2 november 2013 is er wel een najaarsmarkt met veel kramen, verdeeld over de pleinen De Brink en De Wiekslag in het centrum van Hoevelaken.

advertentie