Effectief leren netwerken dankzij Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk

Nieuws

NIJKERK - MKB-bedrijven (geen detailhandel of binnenstad horeca) gevestigd in gemeente Nijkerk en nog geen lid van de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN) kunnen zich ter kennismaking aanmelden als gast voor de bijeenkomst van donderdag 17 oktober in historisch pand De Hoogh, aan de Hoogstraat 24.

Deze bijeenkomst van BHN wordt de workshop 'Meer omzet door effectief netwerken' van Danitsja Bulatoff aangeboden. Zij is trainer bij het bedrijf Netwerken.nl en richt zich op het succesvol maken van ondernemers in het netwerken. Zij laat hen zien hoe omzet kan stijgen door de juiste inzet van uw netwerk.

Ondernemers worden geholpen om opdrachten binnen te halen door middel van hun netwerk en hen effectiever en met meer plezier te laten netwerken zodat het ook echt resultaat oplevert.

Tevens verduidelijkt een afgevaardigde van de gemeente Nijkerk, naar aanleiding van vragen tijdens het bestuurlijk overleg met de wethouder, het aanbestedingsbeleid van de gemeente Nijkerk verduidelijken.

De zaal is geopend vanaf 16.00 uur, de bijeenkomst start om 16.30 uur. Aanmelden via kan info@bhninfo.nl

Na de presentatie wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en kunnen bezoekers het gesprek voortzetten.

BHN

Er zijn ongeveer 150 bedrijven aangesloten bij de BHN. De BHN behartigt de belangen van ondernemingen bij onder meer de gemeente, KvK, VNO-NCW en andere interregionale instellingen. Daarnaast worden bijeenkomsten met sprekers en bedrijfsbezoeken georganiseerd en wordt het netwerken onderling gestimuleerd.

advertentie