CBS Holk sportiefste school tijdens zwem4daagse

Nieuws

NIJKERK - Zwem- en waterpolovereniging Flevo Nijkerk hield in samenwerking met Bad Bloemendal van maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober alweer voor de derde keer de zwem4daagse. Maar liefst 155 enthousiaste deelnemers zwommen gedurende de week vier avonden tien of twintig banen, afhankelijk van de leeftijd.

In de hal van het bad was een drukte van belang bij verschillende gezellige activiteiten, die mede mogelijk waren dankzij sponsoring door Jumbo Veltink en door Jaap en Edith de Graaf van DG Rubber Holland.

Spannend was natuurlijk op vrijdagavond de bekendmaking van de school met de meeste deelnemers. Het lag allemaal erg dicht bij elkaar, maar natuurlijk kan er maar één school met de beker naar huis. De leerlingen van CBS Holk waren dan ook erg blij toen ze hoorden dat zij gewonnen hadden en de beker kregen overhandigd door Henno Koelewijn, voorzitter van Zwem- en waterpolovereniging Flevo Nijkerk.

Na het serieuze banen zwemmen werd de zwem4daagse afgesloten met een gezellige afterparty, waarbij de disco aanging en er heerlijk in het water gespeeld kon worden met diverse materialen. Flevo is blij dat er kan er worden teruggekeken op een geslaagd evenement, waarbij veel mensen op een gezellige manier in beweging zijn gekomen.

advertentie