Informatieavond Groei en Bloei op nieuwe bloemschiklocatie

Nieuws

HOEVELAKEN - In het nieuwe seizoen heeft Groei en Bloei weer een vaste plek voor de bloemschiklessen en workshops in Hoevelaken. De nieuwe locatie is in het gebouw van de Volksuniversiteit Hoevelaken aan de van Dedemlaan 2.

Speciaal voor belangstellenden wordt daar op dinsdag 17 september tussen 19.30 en 21.00 uur een informatieavond gehouden. Vera de Boer, die al jaren de lessen en workshops voor haar rekening heeft, is present om alles over het nieuwe bloemschikprogramma in de komende maanden te vertellen. Zo maakt zij duidelijk wat het verschil is tussen een les en een workshop, en wanneer iemand niet of wel voor eigen materiaal zorg draagt.

Ook start Groei en Bloei dit najaar met een serie workshops in Nijkerk. Deze worden gegeven door Anita van Hout, zij is de eigenaresse van een bloemenwinkel in Ermelo met een grote ervaring in bloemschikken. Zodra er een geschikte locatie is gevonden in Nijkerk, wordt dit bekend gemaakt via de website. Iedereen die meer wil weten over bloemschikmogelijkheden is op deze avond 17 september van harte welkom.

Meer info: www.nijkerk.groei.nl of bloemschikkengroeienbloei@gmail.com.

advertentie