Veensche Boys wint van topklasser Lienden

Nieuws

NIJKERKERVEEN - De a-selectie van Veensche Boys heeft dinsdagavond 10 september de oefenwedstrijd tegen zondagtopklasser FC Lienden winnend afgesloten voor wat betreft de eerste helft. De tweede helft is helemaal niet meer gespeeld, als gevolg van de natte weersomstandigheden.

De eerste goal van Veensche Boys was eigenlijk een eigen doelpunt, maar hij wordt gezet op naam van Job Hartog. Hij caramboleerde de bal via een verdediger van Lienden in de goal. Daarna maakte Lienden de tegentreffer uit een vrije trap die van richting werd veranderd. Veensche Boys kwam steeds meer onder druk te staan, maar wist knap stand te houden. In de veertigste minuut was het Robin van den Brom die de bal, die bleef hangen in een plas water, van grote afstand in de goal wist te schieten. Tegen het slot van de eerste helft was het Dwight Eind die de stand op 3-1 zette uit een vrije trap die eigenlijk een penalty was, na een overtreding op Jan Struijk.

De tweede helft is niet meer gespeeld, zo besloten beide teams. In de tweede helft zou Fabian Kizito zijn opwachting maken, maar die hoefde dus niet meer in actie te komen. De oefenwedstrijd is de opmaat voor het bekertreffen dat 19 oktober plaatsvindt.

advertentie