Badeendjesrace in centrum van Nijkerk

Nieuws

NIJKERK - De Tafelronde 71 Noordwest Veluwe houdt zaterdag 28 september in het centrum van Nijkerk een eendjesrace voor het goede doel. Met deze eendjesrace willen ze geld ophalen voor het serviceproject 'Joarrit naar de dolfijnen'. Joarrit is een jongen van 9 die door het Syndroom van West een ernstige ontwikkelingsachterstand heeft. Door te helpen een dolfijnentherapie mogelijk te maken, willen zij hem ondersteunen een stap voorwaarts te maken in zijn (sociale) ontwikkeling.

De eendjesrace start om 15:00 uur in het centrum van Nijkerk op het Plein/Kolkstraat op zaterdag 28 september. Eendjes zijn te verkrijgen bij verschillende winkeliers en bij www.eendjesrace.com. Uiteraard horen bij een race ook prijzen: onder andere een scooter, espressomachine, 3D televisie, diverse vakanties, waardecheques, Ray Ban zonnebrillen en meer.

Ronde Tafel 71 Noordwest Veluwe is onderdeel van de Nederlandsche Tafelronde. Het is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo wil bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van haar leden. Een club voor mannen ongeveer tussen de 25 en maximaal 40 jaar oud. Naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

advertentie