Waterpolodames zoeken versterking

Nieuws

NIJKERK - Een goede voorbereiding is het halve werk, weten de dames van waterpolovereniging Flevo uit Nijkerk. Zij hebben dan ook de hele zomer door getraind in het buitenbad. Ondanks dat het met de prestaties van de waterpolo dames goed gaat, zijn zij op zoek naar nieuwe sportieve en gezellige meiden. Ervaring is niet vereist.

Het team heeft deelgenomen aan een toernooi in Apeldoorn, waar ze tweede zijn geworden in hun poule en vorige week dinsdag stond een oefenwedstrijd tegen De Houtrib uit Lelystad op hen te wachten. Hierdoor konden de dames weer in een wedstrijdritme komen en zijn ze weer klaar voor het nieuwe waterpoloseizoen.

In de competitie komen zij verschillende oude bekenden tegen, maar er zijn ook weer nieuwe uitdagingen tegen ploegen waar ze nog nooit tegen hebben gespeeld. Zo staat de derby tegen Triton Putten weer op het programma. De eerste wedstrijd staat gepland op 14 september. De dames van Flevo 1 mogen meteen laten zien wat ze kunnen tegen PFC Rheden, een team dat gedegradeerd is uit de eerste klasse.

De doelstelling van dames 1 van Flevo is meedraaien in de top 3, en misschien wel om het kampioenschap. De dames uit het tweede team richten zich voornamelijk op hun spelverbetering. Zij hebben versterking gekregen van Iris de Heus en Celine van der Horst, doorgeschoven vanuit de jeugd van Flevo.

Wie 15 jaar of ouder is en houd van zwemmen en teamsporten, kan langskomen tijdens de trainingen om te kijken vanaf de tribune of gelijk mee doen. De dames trainen op maandag van 19:00 tot 19:45 uur en op dinsdag van 21:00 tot 22:15 uur in Bad Bloemendal in Nijkerk. Meer informatie op www.flevo-nijkerk.nl of via waterpolo@flevo-nijkerk.nl.

advertentie