Cheques Evenementendag uitgereikt

Nieuws

NIJKERKERVEEN - Vrijdagavond 6 september was de overhandigingsavond van de Evenementendag Nijkerkerveen die op zaterdag 22 juni gehouden werd op de Hoevelakenseweg 1A in Nijkerkerveen.

Rond de zestig vrijwilligers, sponsoren en vertegenwoordigers van goede doelen waren aanwezig om onder genot van het nodige versnaperingen de dvd te bekijken die Bert van de Bunt van de Evenementendag 2013 gemaakt had. Er was dit jaar een bedrag van totaal 4.100 euro te verdelen, met daarnaast nog een voedselpakket ter waarde van 100 euro voor de Voedselbank.

De verdeling was als volgt: 250 euro voor Duchenne Heroes, 250 euro spaarcheque voor de kinderen van Nijkerkerveen voor een evangelisch concert, 300 euro voor zendingsproject Brazilië via de Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen, 400 euro voor zangvereniging Halleluja, 500 euro voor de EHBO Nijkerkerveen, 600 euro voor de diaconie van Hervormde kerk en 600 euro voor de diaconie van de Eben Haëzerkerk, 600 euro voor de kerkrentmeesters van de Hervormde kerk Nijkerkerveen en de kerkrentmeesters van de Eben Haëzerkerk.

De volgende Evenementendag wordt gehouden op zaterdag 14 juni 2014.

advertentie