Dusseldorp houdt Nijkerk schoon

Nieuws

NIJKERK - Dusseldorp is in de jaren veertig als familiebedrijf begonnen in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Ondertussen heeft het bedrijf al ruim 25 jaar vestigingen op de Veluwe, waaronder ook twee in Nijkerk.

door Comm op

De Dusseldorp Groep is door de jaren heen uitgegroeid tot een zelfstandig, onafhankelijk concern dat het belangrijk vindt om dicht bij de klant te staan. Vanuit hun vestigingen staan zij dicht bij de lokale samenleving en de opdrachtgevers.

Dusseldorp in Nijkerk

In Nijkerk is Dusseldorp met twee vestigingen vertegenwoordigd. Op de Tabaksplanter is een reststoffencentrum uitsluitend voor bedrijven en aan de Blekkerserf is er een dependance (de milieustraat van de gemeente) voor particulieren. Daarnaast haalt Dusseldorp in Nijkerk ook huis-aan-huis het afval op en onderhouden zij de pompputten in het rioolstelsel van de gemeente.

,,Wij hebben een goede relatie met de gemeente Nijkerk. Bedrijven in Nijkerk weten ons goed te vinden, maar er zijn altijd meer bedrijven welkom. Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Zo kunnen zij bijvoorbeeld via www.dusseldorpafvalcontainers.nl een afvalcontainer bij hun huis laten plaatsen, die wij later weer ophalen", aldus Sebas van Wijk van Dusseldorp.

Sponsoring Nijkerk 600

De reden om Nijkerk 600 te sponsoren is volgens Van Wijk simpel: ,,Wij zijn erg tevreden en blij met de hoeveelheid werk die wij in de gemeente Nijkerk mogen verrichten. Zowel met de gemeente als opdrachtgever als ook de vele bedrijven die ons weten te vinden. Omdat Nijkerk 600 een uniek en eenmalig evenement was, vonden wij het mooi dit te ondersteunen om onze dankbaarheid te tonen."

Dusseldorp levert niet alleen een financiële bijdrage aan Nijkerk 600. Zij zorgen er bij verschillende evenementen ook voor dat alles weer netjes is. ,,Bij een aantal evenementen hebben wij afvalcontainers geplaatst en na afloop vol weer opgehaald. Tevens hebben wij na verschillende evenementen het terrein geveegd met een veegmachine. Dit hebben wij onder andere gedaan bij de officiële verjaardag, het verjaardagsfestival en de halve marathon. Op het programma staan nog de sleepbootdagen." Zo houdt Dusseldorp tijdens het feestjaar Nijkerk schoon.

advertentie