Piratennest opent haar deuren voor Nijkerk

Nieuws

NIJKERK - 't Piratennest Pannenkoeken en Eeterij opent woensdag 18 september haar deuren speciaal voor de kinderen van Nijkerk om eens een kijkje te komen nemen.

Sinds twee augustus is Nijkerk een nieuw pannenkoekenrestaurant rijker. Aan de zeedijk op recreatiegebied Nieuw Hulckensteijn is het voormalig theehuis omgebouwd tot een Piratennest, een kindvriendelijke restaurant wat zich richt op families en gezinnen. Daarnaast bied het ook vele mogelijkheden voor feesten en partijen.

Op woensdag 18 september is er van van 15.00 tot 17.00 uur gelegenheid voor de kinderen van Nijkerk om zelf te zien en te ervaren. Naast de speeltoestellen die aanwezig zijn op het Piratennest kunnen de kinderen op de foto met stoere piraten. Of kan je, je laten schminken tot Piraat. Tevens is er een kleurwedstrijd waarmee je mooie prijzen kan winnen. 't Piratennest Pannenkoeken & Eeterij is onderdeel van de VDB Recreatiegroep. Kijk voor meer informatie over 't Piratennest op www.tpiratennest.nl of bel 033-2470555.

advertentie