FysioZorgPlan nu ook in Nijkerk

4 juli 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Voor inwoners van Nijkerk die een knie-, schouder- of heupoperatie moeten ondergaan is vanaf heden FysioZorgPlan beschikbaar. In Nederland worden steeds frequenter knie-, schouder- en heupoperaties uitgevoerd. Omdat het eindresultaat voor een belangrijk deel wordt bepaald door het behandelproces ná de operatie is er behoefte aan goede nazorgprogramma's. Daarvoor is FysioZorgPlan ontwikkeld: een programma van kwalitatief hoogstaande fysiotherapeutische zorg, ontwikkeld door fysiotherapeuten en orthopeden in samenwerking met zorgverzekeraar Achmea.

Fysiotherapiepraktijk Corlaer en Fysiotherapie De Nije Veste geven uitvoering aan FysioZorgPlan. Beide praktijken werken hierbij nauw samen met de orthopedisch chirurgen van Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk en Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Neem voor meer informatie over FysioZorgplan contact op met Fysiotherapiepraktijk Corlaer (033-7210444) of Fysiotherapie De Nije Veste (033-7210510), of kijk op http://www.fysiozorgplan.nl. Fysiotherapiepraktijk Corlaer is gevestigd in Gezondheidscentrum Corlaer aan de Henri Nouwenstraat 18 te Nijkerk. Meer informatie over deze praktijk is te vinden op http://www.fysio-corlaer.nl.

Fysiotherapie De Nije Veste is gevestigd in Gezondheidscentrum De Nije Veste aan de Oranjelaan 104 in Nijkerk. Meer informatie over deze praktijk is te vinden op http://www.fysiotherapiedenijeveste.nl/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie