Voetbalzomerkamp bij Sparta Nijkerk

21 juni 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Kickoff voetbalacademie houdt op 23, 24 en 25 juli bij Sparta Nijkerk een voetbalkamp, waarin kinderen het leven van een professioneel voetballer kunnen ervaren. Het kamp is zonder overnachting. Dit driedaagse voetbalkamp staat volledig in het teken van voetbal, Manchester United en vooral veel plezier.

René Meulensteen was tot en met het afgelopen seizoen de assistent-trainer Van Manchester United. 'Kruip in de huid van een Macunian' is dan ook de rode draad van deze drie dagen. Want de deelnemers gaan niet alleen maar de hele dag voetballen, ze geven bijvoorbeeld ook een persconferentie, gaan voetgolf spelen, er wordt een quiz gedaan en er wordt samen gekeken naar de mooiste goals van Manchester United. De jonge voetballers krijgen bij binnenkomst al direct een eigen voetbal om mee te voetballen maar ook een speciaal Meulensteen Zomerkamp-voetbalteneu (shirt, broek en sokken).

Inschrijven kan via www.sportpartners.nl/projecten/zomerkampen/inschrijfformulier-zomerkampen. Kijk voor meer activiteiten op www.koacademie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie