Familietoernooi hockey geslaagd

Nieuws

HOEVELAKEN - Een korte tropische periode deed zijn intrede op zondag 16 juni terwijl het clubhuis en het terras van Mixed Hockeyclub Hoevelaken volliep met enthousiaste ouders en kinderen.

Het podium voor het jaarlijkse familietournooi. Terwijl de jongste deelnemer net de 4 was gepasseerd was de oudste deelnemer ruim over de 70. Na een kort welkomstwoord en een woord van dank aan de sponsor van het familietournooi, Volvo Serva liepen de 4 velden vol met in vrolijke uitdossing gestoken 'gelegenheidsfamilies'. Culinaire helden gestoken in koksmutsen bonden de strijd aan met iets wat op een team van de Wegenwacht leek, maar achteraf gezien hun groene shirtjes de 'Gifkikkers' bleek te heten.

Op een ander veld streden dappere mannen van amper 3 turven hoog een ongelijke strijd tegen de talenten van team Mesoelgiesflo (betekenis onbekend). In het begin werd er nog wat voorzichtig heen en weer gepushed, maar gaandeweg ontspon zich een sportieve strijd waar ouders en kinderen zij aan zij streden om de eer.

Na een spannende finale kon uiteindelijk de familietrofee door Fred Spoel van Volvo Serva worden uitgereikt aan team Olé Olé (families de Vries, Imhoff).

Een beetje moe maar voldaan kon tenslotte iedereen zich tegoed doen aan een feestelijke barbecue. De eerder genoemde culinaire helden wierpen zich daarbij op als ware barbecuechefs. Toen om 19:00 de families de club verlieten kon Mixed Hockeyclub Hoevelaken terugkijken op een geslaagde dag waar heel even Mixed Hockeyclub Hoevelaken een grote familie was.

advertentie