Moderne Reanimatie poppen in gebruik genomen

30 mei 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Met de ingebruikname van twee nieuwe reanimatie poppen is EHBO vereniging Nijkerk in staat nog beter cursussen en bijscholing in Reanimatie/AED te verzorgen. Een lang gekoesterde wens werd mogelijk door de financiële bijdragen die ontvingen werden ter gelegenheid van het 75- jarig jubileum van de vereniging in 2012. Ook heeft Rabobank Randmeren vanuit het Stimuleringsfonds een aanzienlijke bijdrage geleverd. EHBO Vereniging Nijkerk is Rabobank Randmeren dan ook zeer erkentelijk voor de ontvangen bijdrage waardoor het mogelijk werd een tweede pop aan te schaffen.

De resultaten van de cursisten zijn bij de (herhalings)lessen nu ook direct zichtbaar op de computer. Op deze wijze kan de docent, zo nodig en direct, aanwijzingen geven ter verbetering. Tevens kan de cursist na afloop zijn prestatie bekijken en kunnen de punten van aandacht worden besproken.

Met de aanschaf van deze moderne Reanimatie poppen tilt EHBO Vereniging Nijkerk het reanimatie- en AED onderwijs naar een nog hoger niveau.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie