NVC 0-1 en 0-2; Richard van Schooten 1-2; Sercan Ozturk 2-2

Nieuws

NIJKERK - NSC speelde zijn laatste bekerduel tegen NVC en herstelde net op tijd. Na een 2-0 achterstand wisten de Nijkerkers met twee treffers verlies te voorkomen. NSC plaatste zich hiermee voor de volgende bekerronde.

Het duel tussen NSC en NVC werd gespeeld in Naarden, omdat het veld in Nijkerk onbespeelbaar bleek door de regenval. De gastheren kwamen beter uit de verf op het kunstgras en namen de leiding. Na verdubbeling van de stand in de tweede helft, leek het duel gespeeld. NSC kwam echter sterk terug en wist nog een gelijkspel in de wacht te slepen. Helemaal klaar voor de competitie is NSC nog niet volgens trainer Jerry Cooke. ,,We moeten heel veel nieuwe spelers inpassen en dat kost tijd. Door keihard te werken willen we snel op ons niveau zijn, want dat hebben we nodig in de Hoofdklasse.”

De tegenstander bij de seizoensopening is zaterdag Rijsoord, ook een debutant in de Hoofdklasse. Een goede kans voor NSC om de eerste punten in eigen huis te houden vanaf 14.30 uur op De Burcht.

advertentie