Dé Register Makelaar

25 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

,,Wij wilden graag helemaal opnieuw beginnen. Het blijkt alleen dat nog maar weinig mensen in Hoevelaken weten dat onze zaak losstaat van het kantoor waar wij in het verleden werkten’’, vertelt Bianca. ,,De één denkt dat wij naar een andere locatie zijn verhuisd maar toch nog een onderdeel zijn van onze vorige werkgever. Ook wordt er gespeculeerd over overnames. Niets van dit al, Wij zijn ‘Dé Register makelaar’.

HOEVELAKEN - Begin mei 2009 zijn NVM-Makelaars Maurits Kamphorst en Bianca Bouw een nieuw makelaarskantoor gestart onder de naam ‘Dé Register Makelaar’. Daarvoor werkten de twee bij een makelaarskantoor in Hoevelaken en die ervaring gebruiken ze nu voor de uitgebreide dienstverlening van ‘hun’ eigen kantoor. Het jonge, dynamische maar toch ervaren makelaarskantoor houdt zich bezig met aan- en verkoop van woningen, verkoop van nieuwbouw, waardebepalingen en taxaties.

door Maureen van Goethem

,,In de anderhalf jaar dat wij nu zelfstandig zijn hebben wij al een flinke portefeuille opgebouwd. Wij zijn begonnen met lopen, toen werd het snelwandelen en nu is het rennen”, aldus Bianca en Maurits.

Taxatierapporten

Dé Register Makelaar maakt taxatierapporten op en laat deze door de daarvoor bevoegde instituten valideren. Deze validatie is door de geldverstrekkers verplicht gesteld voor met name hypotheken waarop NHG (Nationale Hypotheek Garantie) van toepassing is . Een goed taxatierapport is in het belang van alle betrokken partijen. Er moet aan strenge criteria voldaan worden voor het leveren van goed onderbouwde objectieve taxatierapporten.

Dé Register Makelaar helpt de clientèle al vanaf het begin: Met het vinden van een woning. Het begint met het zoeken van een woning op eigen website en op FUNDA.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het kantoor van Dé Register Makelaar. Daar wordt de klant te woord gestaan door commercieel medewerker Stef Nijland die afspraken maakt voor bezichtigingen en gesprekken met de makelaars, die brochures toestuurten waar mogelijk extra informatie verstrekt over procedures etc.

Notaris

Als het droomhuis eenmaal is gevonden, dan onderhandelen Bianca en Maurits natuurlijk met de verkopende partij. Maar daar stopt het niet bij. Als de onderhandelingen met goed gevolg zijn voltooid, dan gaat de klant het traject in naar de afhandeling tot bij de notaris. ,,Ook in dit traject wordt dekoper tot en met de sleuteloverdracht begeleid”, aldus Maurits en Bianca.

u Dé Registermakelaar, Kamphorst & Bouw. www.deregistermakelaar.nl

advertentie
advertentie