Naar Themaplaza Nijkerk voor ‘n feest

12 mei 2010 om 00:00 Nieuws

Volgens beiden de ideale avond vol entertainment voor besloten groepen en gezelschappen vanaf vier personen. Wat ooit begon bij de piramide van Austerlitz, is inmiddels uitgegroeid tot een organisatiebureau voor themafeesten. Met een ‘tussenstop’ van vijf jaar in Ede werden de themafeesten verzorgd aan de rand van camping Bospark Ede. Wegens een wijziging in het bestemmingsplan moest het bedrijf weg en werd besloten een andere locatie te zoeken. Feit is dat de feesten enorm succesvol waren.

NIJKERK - René en Wanda Gorter verzorgen onder de naam ‘Themaplaza Nijkerk’ in partycentrum ‘t Koetshuis’ in Nijkerk themafeesten en dinershows.

door Maureen van Goethem

Onlangs is de gehele crew, artiesten, thema’s, decors, dus alle vertrouwde gezichten, verhuisd naar de nieuwe loactie in Partycentrum ‘t Koetshuis te Nijkerk. ,,Het organiseren van deze feesten zit ons in het bloed. Wij bieden een avondvullend programma, inclusief het uitgebreide buffet en de gehele avond worden onbeperkt drankjes geserveerd,” aldus René. ,,Het mooie is dat er hier voldoende eigen parkeerruimte is en dat het tegenover het station is gelegen. Wij zijn makkelijk bereikbaar, of je nu met eigen auto of openbaar vervoer komt.”

In Themaplaza zijn tal van verschillende themafeesten mogelijk. Elk themafeest heeft z’n eigen crew van artiesten, zangers, acteurs, entertainers en kunstenaars, die meteen zorgen voor de juiste stemming. Deze avonden vinden niet alleen in ‘t Koetshuis plaats. Besloten party’s kunnen op de diverse locaties onder de noemer ‘Themaplaza on Tour’ worden georganiseerd in de gebruikelijke themasfeer. Natuurlijk kan er een door de klant zelf verzonnen thema geheel voor op maat uitgewerkt worden. ,,Al vind het feest plaats in uw eigen achtertuin, tijdens uw bruiloft, in de kantine van de sportvereniging, bij uw bedrijf. Er is heel veel mogelijk.”

Op de feestavond in ‘t Koetshuis wordt de bezoeker na de ontvangst welkom geheten in de themazaal. Als iedereen zijn plaats heeft gevonden aan de feestelijke tafels gaat de avond die in het teken staat van het geboekte thema, van start.

De thema’s waaruit u zou kunnen kiezen zijn onder meer: Showcafé van Sjon en Gré, De verjaardag van tante Annie, Zillertaler Après-Ski Abend, Rettekatet 25 jaar campingpret.

Binnenkort vindt er weer een themafeest plaats en wel op zaterdag 5 juni, aanvang om 19.30 uur. Voor meer informatie en boekingen kunnen belangstellenden terecht op de website.

uwww.themaplaza-nijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie