‘Gaat NSC naar Curaçao?’

12 mei 2010 om 00:00 Nieuws

Van den Tweel, hoorde zaterdag in de auto dat NSC ondanks het verlies toch was gepromoveerd. Hij was vertrokken uit Almelo, toen daar vechtpartijtjes uitbraken en de wedstrijd moest worden stilgelegd. ,,Met dat soort toestanden wil ik niets te maken hebben. Daar heb ik me vreselijk aan geërgerd. Niettemin is het een fantastische prestatie van Jerry Cooke en zijn team.”

NIJKERK - ‘’We gaan naar Curaçao”, zongen de spelers van NSC na afloop van de wedstrijd tegen Oranje Nassau. Want ondanks het verlies in Almelo, promoveert de club toch naar de hoofdklasse, dankzij het verlies van concurrenten SDV Barneveld en DTS’35. En hoofdsponsor Gerard van den Tweel had hen die reis in het vooruitzicht gesteld bij promotie.

door Henk Brinkman

Belofte

Over zijn belofte krabt Van den Tweel zich nog wel even op het achterhoofd. ,,Ik zal mijn verplichtingen nakomen. Want ik houd me aan mijn beloften. Een man, een man, een woord, een woord. Maar ik vraag me wel af of het verstandig is daar zoveel geld voor uit te trekken. In de hoofdklasse worden weer allerlei nieuwe eisen gesteld en dat kost ook veel geld. Ik wil hier toch nog eens over spreken met het bestuur van NSC. Het gaat om veel geld en dat kun je tenslotte maar één keer uitgeven.”

advertentie
advertentie