‘Uttien & Vermeer’ weer open

Nieuws

Dennis Uttien had al een praktijk in het centrum van Hoevelaken onder De Haen. De praktijk bleef groeien. ,,Samen met collega Taco Hanstede ben ik in september 2004 op de huidige locatie verder gegaan. Maar de praktijk bleef groeien. Pieter en ik kwamen in contact met elkaar op de opleiding manuele therapie. En toen hebben we het weer uitgebreid. De praktijk is toen twee keer zo groot geworden. Toen raakte alles in een stroomversnelling”, aldus Dennis. ,,En al snel bleek de praktijk weer te klein voor alle mogelijkheden die wij kunnen bieden. We zijn van vier man in 2006, naar 15 man vandaag gegaan. Omdat wij verschillende disciplines in huis hebben kun je dus spreken van een allround praktijk.”

HOEVELAKEN - Na een spannende tijd van verbouwen en inrichten is het dan eindelijk zover. Uttien & Vermeer, Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Hoevelaken weer open. Het bedrijf is het laatste half jaar flink op de schop genomen. Een drastische verbouwing heeft de praktijkruimte wel drie keer zo groot gemaakt. Het resultaat van de verbouwing is verbluffend. Het geheel heeft een zeer moderne uitstraling en door het gebruik van de juiste materialen heerst er een warme sfeer.

door Maureen van Goethem

Vanwege het gebrek aan ruimte gingen ze op zoek naar een nieuwe locatie. Er kwam echter achter het gebouw onverwachts een opslagruimte leeg, waardoor de weg vrijkwam om op dezelfde locatie te blijven en uit te breiden.

Ruim een half jaar geleden viel het startschot voor de verbouwing. Pieter: ,,Het belangrijkste doel van de verbouwing is het verbeteren van de service naar de bezoekers van de praktijk en het ontlasten van de volle oefenzaal. En dat de trap patiëntvriendelijker wordt en er een lift geplaatst wordt.”

Door de verbouwing heeft de praktijk ook de beschikking over een ruimere bovenverdieping gekregen, zijn een omkleedruimte en toiletten en douches gerealiseerd.

De receptie heeft een centrale plek in het gebouw gekregen, de oefenruimte is tweemaal zo groot geworden en de praktijk beschikt over extra ruime behandelkamers.

De praktijk is toegankelijk voor iedereen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Naast de reguliere fysiotherapie kunt u bij hen ook terecht voor een aantal erkende specialisaties binnen de fysiotherapie waaronder manuele therapie bij kinderen, sportfysiotherapie, oedeemtherapie en bekkentherapie. Ook kunnen cliënten in de praktijk terecht voor de behandeling van schouderklachten, knieklachten en medische fitness.

uUttien & Vermeer, Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie. Drs. W. van Royenstraat 30, Hoevelaken. Tel. 033-2536059. www.uttien-vermeer.nl

advertentie