‘Jouw Autobedrijf’: passie voor auto’s

Nieuws

Na enige jaren vond hij het tijd worden dat hij voor zichzelf een garage ging openen. Dat deed hij in het bijzijn van familie, vrienden en zakenrelaties op 30 januari. Patrick Eitjes: ,,Mijn autobedrijf is jouw autobedrijf. Een bedrijf dat gestart is met als doel de kosten voor de klanten zo laag mogelijk te houden, maar met de professionaliteit die ook bij een dealer te vinden is. Het enige verschil is dat je bij een dealer altijd meer betaald.”

NIJKERK - Geboren en getogen Nijkerker Patrick Eitjes (32) heeft jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van personenvoertuigen in dienst bij een werkgever.

door Maureen van Goethem

De passie voor auto’s begon al op jonge leeftijd. Patrick: ,,Techniek is mij met de paplepel ingegoten. De plannen voor een eigen autobedrijf had ik eigenlijk al jaren. Daarom heb ik ook de url voor ‘mijnautobedrijf.nl’ geclaimd. Eigenlijk waren we daar zo gewend aan geraakt dat het voor de hand lag de naam over te nemen.”

Patrick heeft ruim elf jaar bij een dealer in Harderwijk gewerkt. Daar startte hij zijn loopbaan als monteur en groeide door tot servicemanager. Maar wat vaker voorkomt in deze tijd: het bedrijf werd overgenomen. Toen zat er voor hem niets anders op dan iets anders te gaan doen en kwam de droom van een eigen zaak snel dichterbij.

Patrick: ,,Als ik echt voor mezelf wilde beginnen moest ik ook een andere leren kennen. Ik heb mezelf daartoe gezet om eerst cursussen te volgen, kwaliteitbewaking, marketing, administratie enzovoort. Ik ben op een gegeven op zoek gegaan naar een pand waar minimaal drie bruggen in konden en waar ongeveer tien auto’s omheen konden staan. Op internet kwam ik op een aantal panden uit en daarna ben ik langs gaan rijden. Toen kwam ik bij dit lege pand op de Melkrijder en ik was zogezegd verkocht.”

‘Jouw Autobedrijf’ is het adres voor APK keuringen en onderhoud aan alle merken auto’s. Patrick: ,,Om de personenauto’s perfect te onderhouden beschikt ‘Jouw Autobedrijf’ over een zeer compleet uitgeruste, moderne werkplaats.”

Door zijn jarenlange ervaring wordt u geholpen door een vakkundig monteur. In combinatie met de juiste diagnose-apparatuur garandeert hij de kwaliteit en veiligheid. ,,Een garage waar u telt.”

Volgens Patrick staat de zorg voor de personenauto voorop en dit tegen een zeer lage prijzen. Kwaliteit en klantgerichtheid staan hier voorop. Ook voor de kleinere zaken kunt u bij hem terecht.

u Jouw Autobedrijf. Melkrijder 19 H Nijkerk. Tel. 033-8795173. www.jouwautobedrijf.nl.

advertentie