Hair D-Zine by Karin terug in Nijkerk

30 december 2009 om 00:00 Nieuws

Nu gaat zij weer aan de slag. ,,En daar heb ik enorm zin in. Ik heb inmiddels weer diverse cursussen gevolgd.”

NIJKERK - Karin Hartog is terug van weggeweest. Nadat zij, toen zij 21 was, het pand aan de Callenbachstraat 2 kocht, heeft zij tien jaar haar eigen ‘Karin’s Hairfashion’ gehad.

door Maureen van Goethem

Haar dochter was inmiddels twee jaar geworden toen zij minder ging werken. Haar team van vier meiden ving de klanten op als zij niet aanwezig was. ,,Door mijn afwezigheid miste ik van alles. Je merkte gewoon dat je vaste klanten niet meer zag, terwijl ze wel in je eigen zaak door één van de anderen geholpen werden. Dan loop je gewoon je sociale contacten mis en ben je niet meer op de hoogte. Toen kreeg ik mijn tweede kindje en ben ik gestopt met werken. Het pand heb ik verhuurd aan één van ‘mijn’ meiden en later weer aan anderen.”

Het interieur is wel aangepast op de wensen van deze tijd. ,,Wij hebben een muur eruit gesloopt, de muren geschilderd en nieuwe meubeltjes gekocht. Vooral voor de spiegels hebben wij veel moeite gedaan om te bemachtigen.”

Italiaans merk

Bij Hair D-Zine worden de producten van het Italiaanse merk Davines gebruikt en verkocht. Davines ontwikkelt duurzame en verantwoorde producten voor haar, huid en het milieu. Naast producten van recyclebare materialen gebruikt Davines voor de ontwikkeling van haar producten alleen 100% verantwoorde energie (gewonnen uit zon, water en wind). Tevens wordt er niet op dieren getest. Karin: ,,De haarproductlijn van Davines bestaat uit verschillende soorten verf, shampoo, verzorgende producten zoals maskers en styling producten. Uiteraard is er voor elk type haar een product, voor zowel fijn als dik haar, natuurlijk en geverfd haar.” Karin blijft door middel van bijscholing steeds up to date, zodat u altijd met de laatste nieuwe trends kunt kennismaken.’’

Hair D-Zine is een kleine gezellige kapsalon waar vrouwen, mannen en kinderen van harte welkom zijn. Het best kunt u een afspraak maken, maar u kunt natuurlijk altijd even binnenlopen om te kijken of er op dat moment nog plaats is. Karin probeert met vakmanschap en klantvriendelijkheid een goede service te verlenen. En slaagt daar zeker in. ,,Ruim de tijd nemen voor de klanten vind ik heel erg belangrijk. En dat doe ik dan zeker. Wat dat betreft wil ik me gewoon onderscheiden van de rest.”

uHair D-Zine. Callenbachstraat 2, Nijkerk. Tel. 033-2452907

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie