Josimar Pattinama 1-0; Albert van Nijhuis 1-1

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Sparta Nijkerk heeft zaterdag in de slotfase een gelijkspel uit het vuur gesleept bij Hoek. Op basis van het spel verdiend, maar het duurde wel erg lang voor de bevrijdende treffer tot stand kwam.

Sparta Nijkerk moest het doen zonder sleutelspeler Dick Kooijman, maar liet zien dat het daar beter mee om kan gaan dan vorig seizoen. Hoek was in de eerste helft wel de bovenliggende ploeg, maar het leek doelpuntloos bij rust te worden, Totdat Pattinama met een gericht schot keeper Onland kansloos liet.

Na rust deed Sparta Nijkerk het beter en gingen ze op zoek naar de gelijkmaker. Er kwamen kansen voor de Nijkerkers, maar ook de gastheren lieten zich gelden en hadden het duel kunnen beslissen. Op die momenten was doelman Onland attent. Tien minuten voor tijd was het topscorer Van Nijhuis die Sparta Nijkerk het verdiende punt schonk.

Zaterdag speelt Sparta Nijkerk het inhaalduel in Putten tegen SDCP. Een spannend streekduel met oud-spelers bij beide ploegen. Het duel op sportpark Putter Eng begint om 14.30 uur

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie