Bas Buitink 0-1, Mo Echahbouni 1-1, Erik Niemeijer e.d. 2-1, Michel van den Bunt 2-2

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

Hoevelaken begon zaterdag sterk in Lienden tegen de gelijknamige ploeg. Buitink bekroonde het overwicht met een prima schuiver. Daarna vergat Hoevelaken afstand te nemen, want het veldoverwicht leverde diverse kansen op. Op slag van rust kwamen de gastheren zo ineens op gelijke hoogte na een misser van doelman Bos, waardoor Echahbouni kon scoren. Na rust kon Hoevelaken het goede spel van de eerste helft niet vervolgen en kwamen via een eigen doelpunt zelfs op achterstand. Hoevelaken pakte het initiatief en kreeg diverse goede kansen, maar wist het doel niet te vinden. Kans op kans volgde en het offensief werd in de slotfase toch nog beloond. Michel van den Bunt scoorde de gelijkmaker. Er kwamen nog meer kansen, maar het bleef gelijk, waar vooral Hoevelaken zich tekort deed.

Het werd geen vijfde nederlaag op rij, maar toch voelde het gelijke spel als verlies. Komende zaterdag speelt Hoevelaken thuis tegen hekkensluiter Oranje Blauw uit Nijmegen. Door winst kan Hoevelaken nog met een beter gevoel de winterstop ingaan en dat mag niet fout gaan vanaf 14.30 uur op sportpark Kleinhoven.