Servicepunt Beter Horen in Hoevelaken

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

Waar geen winkel kan komen, heeft Beter Horen servicepunten gecreëerd, waar hoortesten gedaan kunnen worden, gehoorbescherming aangemeten wordt en reparatie van hoortoestellen tot de mogelijkheden behoort.

HOEVELAKEN - Sinds 6 november jongstleden is bij Hoflake Optiek in Hoevelaken een servicepunt van Beter Horen gevestigd.

Door Maureen van Goethem

Gediplomeerd specialist

Corrie van Ginkel (44) is een gediplomeerde hoorspecialist ofwel audicien die elke vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur bij Hoflake Optiek aanwezig is. ,,Ik werk hoofdzakelijk op afspraak. Maar het komt ook wel eens voor dat een klant de winkel in loopt met de vraag of er een plekje is. Dan kijk ik natuurlijk even of dat mogelijk is. Lukt het niet dan maken we even een nieuwe afspraak. Vooral bij mensen waarvan er een klein dingetje stuk is of zo, die help ik natuurlijk even tussendoor zodat zij weer verder kunnen,” vertelt Corrie.

,,Wanneer het probleem iets groter is, dan vraag ik de mensen het hoortoestel even achter te laten, zodat ik kan kijken wat er mis mee is. Het toestel kan dan eventueel later weer opgehaald worden.”

Corrie werkt sinds 2003 voor Beter Horen. ,,Ik ben onderaan begonnen bij ‘Horen’ zoals dat toen nog heette. Na de fusie kreeg ik meer interesse voor het vak en ben ik de Opleiding Assistent-audicien gaan volgen. Het ging zo leuk dat ik uiteindelijk voor audicien ben doorgegaan.”

Klanten deskundig helpen

De filosofie van Beter Horen sluit naadloos aan op die van Hoflake Optiek. Professionaliteit, gediplomeerd en ervaring, kwaliteit, voorzorg, service en natuurlijk nazorg. Corrie: ,,Een ongedwongen sfeer waar een ieder zich thuis en belangrijk voelt. Het is heel simpel: Elke klant moet kundig en juist geholpen worden.”

Bij Beter Horen kunt u verschillende hoorapparaten op proef uitproberen. ,,U krijgt een deel van de kosten van het hoortoestel vergoed van de zorgverzekering, maar meestal heeft u dan wel een recept nodig van de KNO-arts. Bij vervanging van het hoortoestel kunt u vaak wel direct naar de audicien toestappen (dit is echter per zorgverzekering anders).”

Afspraak

Voor het maken van een afspraak kunnen belangstellenden contact opnemen via het centrale telefoonnummer 0313-485678.

u Beter Horen. p/a De Wiekslag 20, Hoevelaken. www.beterhoren.nl.

advertentie
advertentie