Sint opent Super de Boer Torenstraat

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

Er waren naast weken van voorbereiding, vier dagen uitgetrokken om de winkel volledig om te gooien. Dit was een uitdagende planning waarbij eigenlijk niets fout mocht gaan, maar dit gebeurde echter wel. Veltink: ,,Zo was de interieurbouwer een dag te laat klaar zodat de schappen later ingedeeld konden worden. En toen deze eindelijk ingedeeld waren viel er ook nog eens een hele stelling met honderden potjes groente omver. En alsof dat nog niet genoeg tegenslag was, was ook de koelinginstallateur niet op tijd met de oplevering. Dit betekende dat er op de laatste dag nog veel werk gedaan moest worden.”

NIJKERK - Op donderdag 19 november om 18.30 uur opende Sinterklaas de compleet verbouwde Super de Boer aan de Torenstraat. Deze winkel is geheel vernieuwd en daar is het team van Super de Boer Veltink enorm trots op. Eigenaar Rob Veltink: ,,Het heeft ons en het geweldige team veel tijd en energie gekost, maar het was de moeite meer dan waard. Al onze heerlijke producten komen veel beter tot hun recht omdat wij in onze vernieuwde winkel veel meer ruimte voor de versafdelingen hebben gekregen.”

door Maureen van Goethem

Dankzij de onvolprezen inzet en het harde werken van alle medewerkers en de hulp van medewerkers uit de winkel aan de Hoefslag was de winkel krap vijftien minuten voor opening dan ook helemaal klaar voor de consument. ,,Onze winkel stond er top bij toen de eerste klant binnenkwam. Ik zag haar mond open vallen van verbazing hoe mooi het allemaal was geworden. Toen dacht ik: Yes, het is gelukt,” aldus de 28-jarige ondernemer uit Nijkerk.

De openingsavond werd erg goed bezocht, veel drukker dan verwacht. Ook de eerste dagen na de opening waren een zeer groot succes. De ruime eigen parkeerplaats achter de winkel, bestemd voor Super de Boer, Mitra en Walvis, kwam extra goed van pas. Met man en macht werd de winkel zaterdag weer vol geladen voor de komende week. ,,Want nu begint het pas echt’’, aldus Cindy.

Acties

In de eerste vijf weken worden er acties georganiseerd met Autowaspark, de Roode Schuur, Walvis, Mitra Maaike en Kapsalon Hairstyle.

Tijdens de receptie, afgelopen donderdag, werden vele handjes geschud. Gebruikelijk is dat genodigden voor een receptie iets mee nemen, vaak een bloemetje of iets dergelijks. Hoewel dat erg leuk is, werd hier anders over gedacht. Rob en Cindy hebben op de uitnodigingen een donatie gevraagd voor twee goede doelen: de aanschaf van een defibrillator, welke simpelweg levens kan redden en de Stichting Hospice in Nijkerk.

u Super de Boer Torenstraat, Torenstraat 4, Nijkerk.

advertentie
advertentie