Mitch Legerstee 0-1

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De slotfase was zaterdag bloedstollend in Hoevelaken, waar de thuisploeg fors aandrong om de volle winst te pakken. Er waren diverse kansen en scrimmages, maar de bal wilde mar niet in het doel. Het leek 0-0 te blijven totdat invaller Legerstee de 0-1 scoorde voor ESA.

Hoevelaken speelde een acceptabele wedstrijd en het was een wonder dat er voor rust niet werd gescoord. Zowel de verdediging van Hoevelaken als die van ESA oogden weinig betrouwbaar, maar de aanvallers profiteerden niet. Jan Weijn kreeg de beste kansen. Zijn doelpuntenproductie is na een flitsende start ingezakt, wat wellicht de mindere resultaten van de roodwitten verklaart.

In de slotfase zette Hoevelaken fel aan om de winst te pakken, maar ondanks enkele goede kansen, werd er niet gescoord. Invaller Legerstee van ESA deed dit vervolgens in de blessurretijd wel voor de gasten. Het betekende de vierde verliespartij voor Hoevelaken op rij. Vreemd genoeg is de koppositie nog maar zes punten weg, dus dat blijft binnen bereik. Zaterdag is Hoevelaken vrij, maar daarna zal er weer eens winst nodig zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie