Nieuw begin voor garage Huyskes

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

De vertrouwde gezichten van de garage zult u uiteraard ook op deze locatie weer terugzien.

HOEVELAKEN - Garage Joop Huyskes is verhuisd. Het vertrouwde oude adres op de Westerdorpsstraat 91 is verruild voor een splinternieuw en uiterst modern pand op bedrijventerrein Horstbeek. door Maureen van Goethem

Om die reden wordt er op vrijdag 27 november een feestelijk open huis gehouden. Onder het genot van een hapje en een drankje bent u van harte welkom om het nieuwe bedrijf te bekijken van 15.00 tot 20.00 uur.

Garage Joop Huyskes kent een rijke historie van meer dan 50 jaar. Eigenaar Frank Huyskes: ,,Mijn vader startte het bedrijf op 6 juli 1955. Eerst als rijschoolhouder en autoverhuurder, later kwam daar de verkoop van brandstoffen, de verkoop en het onderhoud van auto’s bij. In 1969 kwam de garage naar Hoevelaken, in 1974 werd de werkplaats verbouwd, de showroom ingericht en werden wij dealer van Ford.”

Na het overlijden van zijn vader in 2005 nam zoon Frank het vaandel over. ,,In januari 2006 verdwenen de tankstations van Shell uit Hoevelaken, het station aan de Koninginneweg werd verpacht aan Gulf en de Shell aan de Westerdorpsstraat werd opgeheven. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een in de verre omtrek betrouwbaar adres voor onderhoud en reparatie van alle automerken, vooral door de inzet en betrokkenheid van goede mensen. Er zijn maar weinig Hoevelakers die Teun Boekhout niet kennen, hij kwam op zijn 17e bij ons in dienst, werkt hier dus al 34 jaar en staat bekend als dé automonteur van Hoevelaken. Naast Teun zijn Dennis Vreekamp en Gert-Jan Noppers als vakmonteur werkzaam.”

Nu staan Frank en zijn team aan het begin van een nieuwe fase in het bestaan. Na een verbouwing zijn het pand en de werkplaats voorzien van de meest geavanceerde apparatuur, zowel voor wat betreft het onderhoud en service aan de auto (diagnose- en testapparatuur) als op milieugebied (afgewerkte én nieuwe vloeistoffen worden in containers opgeslagen). ,,Wij zijn een kleinschalig bedrijf, klant- en resultaatgericht, de hele dag is er een vakbekwame monteur beschikbaar. Verder zijn wij een erkend leerbedrijf voor leerlingen van de INNOVAM-opleiding en een erkend BOVAG-bedrijf.”

,,Graag heffen wij samen met u het glas op ons nieuwe bedrijf op vrijdag 27 november. ”

u Garage Joop Huyskes, De Beek 6, Hoevelaken, tel. 033-2534483. www.garagehuyskes.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie