Wesley Vink 1-0, Eli Manupassa 2-0, Aissam Rahimi 2-1, Albert van de Pol 3-1

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Het blijft ploeteren voor Veensche Boys. Zaterdag bleek DFS in Opheusden met 3-1 te sterk voor de formatie uit Nijkerkerveen.

Over de eerste helft valt weinig te zeggen, anders dan de treffer van Wesley Vink (1-0) op slag van rust. Het was het enige opwindende in de tegenvallende eerste helft.

Na rust deed Veensche Boys het beter en zette DFS onder druk. Met combinaties en hard werken was het wachten op de gelijkmaker. Harm-Geert Bakker kreeg de beste mogelijkheid, maar hij schoot voor open doel over. En toen viel ineens de 2-0 van Manupassa. De Boys leken verslagen, maar Rahimi schoot ineens prachtig de 2-1 binnen. Het offensief eindigde tien minuten voor tijd met de 3-1 van Van de Pol en een snel volgende rode kaart voor Daniel de Haan. Veensche Boys verloor zo weer en de onderkant van de ranglijst is nu in punten dichterbij dan de top.

Zaterdag speelt Veensche Boys thuis tegen AVW’66 en dat betekent een zwaar duel. Wellicht kunnen de Boys juist tegen de koploper de winst weer eens pakken vanaf 14.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie