Veensche Boys uit beker gesmeten

28 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Veensche Boys wilde aan vertrouwen tanken in de bekerwedstrijd tegen VVOG, maar dat mislukte van alle kanten. Een slecht duel van de Boys eindigde in een grote nederlaag van 5-0 bij VVOG.

Al binnen tien minuten keeek de tweedeklasser tegen een 2-0 achterstand aan tegen de eersteklasser VVOG. Matthijs IJzerman was twee maal attent bij fouetn in de achterhoede van Veensche Boys. Daarna ging het enige tijd beter, maar nog voor rust scoorden Dennis van der Welle en weer IJzerman de 3-0 en 4-0.

In de tweede helft leek Veensche Boys het spel beter bij te kunnen benen, maar dit had ook te maken met de afnemende inzet bij de Harderwijkers. Interim-trainer André van de Beek zag zijn ploeg uiteindelijk met 5-0 verliezen door een treffer van Thomas Vossebelt. Van de Beek had daarmee slecht nieuws voor de ziek thuis verblijvende Jeroen Peters. Het bekertoernooi eindigde zo op een keiharde manier voor Veensche Boys.