Veensche Boys naar tiende plaats

14 maart 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Veensche Boys verloor zaterdag het cruciale duel tegen SDV Barneveld met 2-3. Door het verlies staan de Boys nu tiende, een plaats die ze zo snel mogelijk willen verlaten.

Veensche Boys had het moeilijk tegen SDVB en kwam op achterstand door een doelpunt van Bilal el Hasnaoui. Tot de rust wisten ze de schade echter verder te beperken. Meteen na rust volgde een tegenslag met de 0-2 door Koen Faber. Daarna ging het echter beter met een minuut later de aansluiting door een eigen doelpunt van Van Wijnbergen: 1-2. Veensche Boys ging op jacht naar de gelijkmaker, maar moest de 1-3 incasseren door opnieuw El Hasnaoui. Toen Arjan Ruitenbeek meteen erna de 2-3 binnenkopte werd het weer spannend, maar ondanks een fel offensief verloren de Boys.

Veensche Boys staat nu tiende, een plaats die p/d wedstrijden inhoudt. Komende week speelt Veensche Boys geen competitie, maar daarna zullen zij alles doen om die plaats snel te verlaten.