‘Nail Art Nicole‘ geopend

28 januari 2009 om 00:00 Nieuws

Nicole opende precies vier jaar geleden achterin de toenmalige videotheek op De Wiekslag haar nagelstudio. Nicole wilde meer ruimte en verhuisde naar een gedeelte van de voormalige bloemenwinkel van het tuincentrum. Daarna breidde ze haar winkel uit tot een gezellige bijouteriezaak met exclusieve tassen, sjaals, kettingen, armbanden enzovoort. ,,Eigenlijk heb ik van alle producten maar één exemplaar in de winkel. Voor deze exclusieve bijouterieën ga ik uit van mijn intuïtie, want ik ga niet graag winkelen. Het moet meteen klikken met een product.” Helaas werd in de loop van 2008 het huurcontract opgezegd en moest Nicole op zoek naar vervangende winkelruimte. De oplossing kwam van Simone en Danny Post, die op dat moment een optiekwinkel runden op de Westerdorpsstraat. Zij hadden ondertussen het voormalige postkantoor gekocht en zouden in het najaar gaan verhuizen.

HOEVELAKEN - Mooie nagels en verzorgde handen zijn een lust voor het oog. Door breken, scheuren, nagelbijten of nagels die gewoon niet goed groeien wordt dit doel vaak niet bereikt. Toch liggen mooie nagels en handen binnen ieders handbereik. Nicole Jacobs van Nail Art Nicole weet daar alles van. Zij opende gisteren, op woensdag 28 januari, haar nieuwe winkel op de Westerdorpsstraat 6a in Hoevelaken. ,,Ik vind het heerlijk om mijn klanten te verwennen. Je krijgt een geweldige band met ze.’’, aldus Nicole.

door Maureen van Goethem

Prachtige handen en nagels vertellen veel en zijn een visitekaartje. ,,In de nagelstudio komen vooral vrouwen die hun nagels willen verfraaien met kunstnagels en/of nail art. Maar natuurlijk krijg ik ook vrouwen -en mannen- die probleemnagels hebben.”

Nicole vindt het heerlijk om haar klanten te verwennen: ,,We keuvelen er aardig op los. Je neemt alle tijd voor je klanten en de band die je dan krijgt is geweldig. De zaak loopt heel goed en ik heb klanten die van heinde en verre komen. Daar doe ik het voor. Ik doe ook veel samen met mijn moeder. Ook in de tijd dat ik ernstig ziek was stond zij altijd voor mij klaar. En als ik weer eens een dagje weg moet, neemt zij de winkel van mij over.”

Nail art is puur handwerk. Het is de ‘finishing touch’ van kunstnagels en geeft ze een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. ,,Wanneer iemand een feestje heeft of een leuke outfit voor de feestdagen wil of gewoon een professionele ‘look’. In de nagelstudio werk ik alleen met de beste kwaliteit nagelproducten en volg ik de laatste technieken die er op nagelgebied zijn.” Tijdens de eerste week is er 10% korting op de gehele collectie.

uNail Art Nicole, Westerdorpsstraat 6A, Hoevelaken. Tel. 033-2537115.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie