Alfa Accountants slaat eerste paal

17 december 2008 om 00:00 Nieuws

Naar verwachting is de nieuwbouw over een jaar gebruiksklaar.

NIJKERK - Alfa Accountants en Adviseurs en Alfa Registeraccountants in Nijkerk bouwen een nieuw kantoor. Het geplande onderkomen verrijst aan de Van Siburgstraat in Groot Corlaer in Nijkerk.

Eerste paal

Op dinsdag 9 december is de bouw officieel van start gegaan met het slaan van de eerste paal. Die feestelijke handeling werd verricht door de directie van de Nijkerkse vestiging van Alfa Accountants.

Onder belangstelling van de genodigden en de medewerkers van Alfa Accountants en Adviseurs en Alfa Registeraccountants is op feestelijke wijze het slaan van de 1e paal gevierd. De officiële handeling vond om 11.00 uur plaats.

Na ruim 10 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Van ’t Hoffstraat 26-A in Nijkerk is Alfa is het huidige pand te klein geworden. Omdat aan de Van ’t Hoffstraat geen uitbreidingsmogelijkheden waren, is gezocht naar een goede locatie om een nieuw kantoor te vestigen. In nieuwbouwwijk Groot Corlaer, in het deelplan Spoorkamp, werd daarom grond aangekocht voor een nieuw kantoorpand in Nijkerk.

De verwachting is dat eind 2009 Alfa Accountants en Adviseurs, Alfa Registeraccountants en Futura Consultants BV het nieuwe pand aan de Van Siburgstraat kunnen betrekken.

Alfa-organisatie

Het kantoor in Nijkerk maakt deel uit van de Alfa-organisatie. Alfa is al ruim 65 jaar gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector en is daarmee een partner voor de ondernemer.

Met ruim 30 vestigingen is het bedrtijf thuis in iedere regio van Nederland. Ongeveer 800 professionals beschikken over deskundigheid, kennis en inzicht om in te spelen op de behoeftes van de ondernemers.

Dienstverlening

Alfa biedt een scala aan diensten zoals fiscaal juridische advisering, bedrijfskundige advisering, verwerking loonadministratie, advisering in sociale verzekeringen, nationale en internationale subsidieadvisering, financiële administraties en natuurlijk het opstellen en controleren van jaarrekeningen.

advertentie
advertentie