BOSE-demodag bij Expert

26 november 2008 om 00:00 Nieuws

,,Op zaterdag 29 november is er de hele dag iemand van BOSE Nederland aanwezig om een nieuw paradepaardje te demonstreren en allerlei vragen over de BOSE-systemen te beantwoorden. Er is nieuw een home-entertainment systeem met krachtige luidsprekers voor volg, ruimtelijk geluid. En dat systeem presenteren wij in onze winkel,” vertelt Jan.

NIJKERK - Expert Nijkerk houdt op zaterdag 29 november aanstaande van 09.30 tot 16.00 uur een zogenaamde BOSE-dag. Eigenaar Jan Gardebroek heeft ruim acht jaar geleden de winkel overgenomen en is sinds die tijd flink aan de weg aan het timmeren om alles mooier en beter te maken. Expert Nijkerk is al acht jaar officieel BOSE-dealer. Nieuw in de winkel is dat er ruim elf meter aan presentatie van dit vooraanstaande merk als het gaat om geluidsweergave, getoond wordt.

door Maureen van Goethem

Jan Gardebroek was als 25-jarige de jongste zelfstandig ondernemer binnen Expert. Voordat het zover was, heeft hij als bijna iedere andere tiener een zaterdagbaantje gehad. Van het één kwam het ander en op eigen kracht heeft hij toen de zaak overgenomen. ,,Eigenlijk ben ik er echt ingerold. Ik kom uit een ondernemersfamilie, dus dat zit mij eigenlijk in het bloed,” vertelt Gardebroek. ,,En binnenkort gaan wij verbouwen, dat betekent dat het magazijn ruimer wordt voormeer efficiëntie en de technische dienst krijgt meer armslag. Zoals het er nu uitziet gaan wij volgend jaar de winkel zelf aanpakken.”

Een markt die de laatste jaren sterk groeiende is, is de inbouwmarkt. ,,Wanneer u bijvoorbeeld een paar jaar geleden een keuken hebt aangeschaft, maar nu alleen de koelkast of vaatwasser moet vervangen, dan kan deze deskundig in de huidige keuken worden ingebouwd. Ook dat doen wij. Wij verkopen ook kleine onderdelen zoals bijvoorbeeld stofzuigerzakken.”

Klantvriendelijk

Expert is volgens TNS/Nipo al 15 jaar op rij, de winkel met de Beste Service. Daarnaast is Expert nu ook door onderzoeksbureau Market Response uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke bedrijf binnen wit- en bruingoed. Een geweldige prestatie, gefeliciteerd daarvoor!

Dit is de uitkomst van een grootschalig consumentenonderzoek, waarbij supermarktketen Jumbo tot overall winnaar is uitgeroepen. Uit het onderzoek komt naar voren dat ‘het doen wat je belooft’ al bijdraagt tot een acceptabel niveau van klanttevredenheid. Het veelgebruikte HUB en DIM (Houd Uw Belofte, Doe Iets Meer) is bij deze verkiezing van toepassing geweest.

uExpert Nijkerk, Langestraat 40, Telefoon: 033-2453591. Website: www.expert.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie