Start cursussen Volksuniversiteit

17 september 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Nu de vakanties er weer op zitten, staan de komende weken de cursussen van de Volksuniversiteit Nijkerk weer op het punt te beginnen. Voor een aantal cursussen kunnen belangstellenden zich nog in schrijven.

Het gaat met name om de cursussen Tsjechisch voor beginners, Frans (eerste jaars) en Frans (vierde jaars), Duits voor beginners, Spaans (eerste) en Spaans tweede jaars, . Daarnaast bieden op dit moment de cursussen ‘Opvoedstijlen’ en ‘Bridge voor beginners’ nog ruimte voor geïnteresseerde cursisten.

Wie zich nog voor een andere cursus wil opgeven kan het beste de website raadplegen. Hierop staat de laatste stand van zaken.

Opgave kan nog via de website van de VU die te bereiken is via hetvolgende adres: www.vu-nijkerk.nl. Op de website staan ook de namen van de coördinatoren vermeld en is alle informatie te vinden over de cursussen die later in het seizoen beginnen.

Voor de mensen die geen gebruik willen maken van de website ligt er een informatiegids bij de bibliotheekfilialen in Hoevelaken en in Nijkerk, bij boekhandel Roodbeen en Het Laakmannetje, het VVV en op het Gemeentehuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie