voor een relaxte badkamer

3 september 2008 om 00:00 Nieuws

De badkamer opnieuw inrichten en jezelf bijvoorbeeld de luxe van een whirlpool geven? Dan is het handig te weten wat er te koop is. Wordt het een douchecabine of zegt een ligbad je meer. De keuzes zijn eindeloos!

NIJKERKERVEEN - Tien jaar geleden was het nog de plek om je snel te wassen, nu is het een kamer als het gaat om heerlijk relaxen. De badkamer wordt tegenwoordig gezien als de ultieme rustplek en steeds vaker omgetoverd tot kuuroord. Maar ook de sauna krijgt steeds vaker een speciale plek in huis. Bij GEBA Install BV in Nijkerkerveen kunt u nu de nieuwe collectie bekijken.

Door Maureen van Goethem

Evelien en Gerrit Bast zijn de eigenaars van GEBA en kennen elkaar al sinds het voortgezet onderwijs. In het gesprek merk ik dat zij zeer op elkaar zijn ingespeeld, vullen elkaar aan en dat is ook een belangrijke factor in het bedrijf.

“Wij ontwerpen en bouwen badkamers,” vertelt Evelien, “en leveren alle onderdelen om zelf een badkamer te maken. Of iemand losse onderdelen koopt of de badkamer door ons laat bouwen, iedereen kan rekenen op ons deskundig advies.”

“Wij bieden een totaalpakket van vrijwel alle merken baden, kranen, douches, radiatoren, tegels, sauna’s en meer. In onze showroom laten wij zien wat wij te bieden hebben,” gaat Gerrit verder. “En wij hebben tegenwoordig ook de nieuwste infraroodsauna’s.”

De trends in badkamers volgen elkaar op. En het is niet de fijnste beleving, maar een regenbui schijnt de perfecte douche te zijn. Daarom hebben fabrikanten een zogenaamde stortdouche ontwikkeld. En tegenwoordig heb je ze in alle soorten en maten, vierkant of rond, groot en groter. “Dan praat je eigenlijk over puur design.”

Daarnaast heeft het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van installatietechniek in bestaande bouw en nieuwbouw. Van advies tot eindproduct. Evelien: “Wij bieden een totaalconcept. De mensen kunnen alles in ons bedrijf uitzoeken en hebben één aanspreekpunt. Wij zijn er vanaf het eerste schroefje tot het laatste voegje.”

Van 11 t/m 18 oktober aanstaande organiseert GEBA een actieweek. Wilt u meer weten over de inhoud van deze actieweek? Dan is het handig de advertenties in deze krant goed in de gaten te houden.

uGEBA Install BV., Talmastraat 14, Nijkerkerveen. Tel.: 033-2571777. www.geba-install.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie