Linda’s Hairstyling komt aan huis

27 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

De interesse was er om meer te doen voor het uiterlijk en daarom is Linda een visagie opleiding gaan volgen.

NIJKERK - Linda van Proosdij wil alles uit haar vak halen wat er in zit. Het is een feit dat mensen blij zijn met een nieuw kapsel als zij de deur uitlopen bij de kapper.

door Maureen van Goethem

,,In kapsalon waar ik werkte was geen ruimte om dit er bij te doen. Daarom was de keuze gemakkelijk te maken: de combinatie van kapster en visagiste aanbieden bij de mensen thuis,” vertelt Linda. ,,Het goede gevoel dat ik een goede keuze heb gemaakt krijg ik doordat nieuwe klanten bellen die van bekenden hebben gehoord dat ik kwaliteit aflever. En dat is natuurlijk de beste reclame die er is.”

Vakkennis

De specifieke vakkennis van een visagist(e) richt zich vooral op de verschillende huidtypen en de kleuren van de huid met de daarbij behorende make-up. Elk type huid en omstandigheid vraagt om een individuele make-up. Het aanbrengen van make-up moet een positieve bijdrage aan het uiterlijk te leveren, bijvoorbeeld bij fotoreportages van bruiloften en modeshows en bij optredens in het theater, televisie of film. Iedereen kan bij Linda terecht voor verschillende soorten make-up. ,,Iedere wens van de klant wordt persoonlijk en professioneel aangepakt.”

Als Linda bij de klanten thuis komt, neemt zij alles zelf mee. Ook het haar wassen is geen probleem. ,,Hiervoor heb ik professionele hulpmiddelen. Ook gebruik ik altijd eigen handdoeken. Je werkt toch met verf en vloeistoffen en het zou zonde zijn als er vlekken achterblijven in de handdoeken van klanten.”

Linda’s Hairstyling kan ervoor zorgen dat een bruidsdag een unieke dag wordt, door het haar en de make-up te verzorgen. ,,Vooral voor bruidjes bied ik natuurlijk de ideale combinatie aan. Vaak willen de (schoon)moeders er op de dag zelf ook stralend uitzien en voor hun verzorg ik dan ook graag het haar en de make-up,” aldus Linda.

Aan huis

Het is een feit dat kinderen liever niet naar de kapper gaan, het duurt ze te lang, volwassenen hebben niet altijd zin om de deur uit te gaan om soms lang te moeten wachten voor zij aan de beurt zijn. Linda: ,,Dan is men bij mij aan het juiste adres. U hoeft niet de deur uit, ik kom op het afgesproken tijdstip bij u langs. Ik knip dames, heren en kinderen.”

uLinda’s Hairstyling, tel. 06-21869901. Meer informatie op de site: www.gekniptdoorlinda.nl.

advertentie
advertentie